Fysiotherapie
Manuele therapie
Peak performance personal training
Sport specific rehab
Dry Needling
Sportmassage

Waarom Passion For Health?

Passion For Health is een eigentijdse fysiotherapiepraktijk van hoge kwaliteit, waarin wij middels functioneel bewegen en een gezonde levensstijl je helpen om een betere versie van jezelf te bereiken.

Fysiotherapeut Freek Berkhof

Wij staan voor

  • Fysiotherapeutische behandelingen, sportmassages en performance trainingen van hoge kwaliteit.
  • Zorg op maat staat voorop en wij zijn van mening dat het revalidatieproces actief en dynamisch moet zijn.
  • Mensen helpen met een betere versie van henzelf te creëren, door mensen functioneel te leren bewegen en door aandacht te besteden aan hun mentale weerbaarheid.

Fysiotherapie

Een periode van revalidatie is het beste moment voor verandering. Bij Passion For Health streven wij er daarom niet naar om u slechts weer “de oude” te laten worden, wij geloven in een aanpak die resulteert in een vitale en gezondere versie van uzelf. Dit bereiken wij door tijdens het revalidatieproces, aanvullend op reguliere fysiotherapeutische behandelingen, ook een focus te leggen op sport en beweging. Met deze combinatie van zorg en actieve revalidatie werken wij samen met u toe naar een gezonde levensstijl.

Manuele therapie

Heeft u wel eens het gevoel dat u vastzit? Manuele therapie helpt bij het in beweging brengen van gewrichten die geblokkeerd zijn. Tijdens een behandeling zal de therapeut eerst meekijken met hoe u beweegt en daarna zal hij de gewrichten losmaken om het bewegen te bevorderen.

Peak performance personal training

Bij Passion For Health kunt u ook terecht voor peak performance trainingen. Dit zijn persoonlijke trainingstrajecten waarin u 1-op-1 met een professional traint. Zo kunt u bijvoorbeeld na een revalidatieproces met u fysiotherapeut blijven doortrainen, om nog fitter te worden.

Fysiotherapie | Peak Performance Personal Training

Sport specific rehab

Tijdens sport specifieke fysiotherapie richten we ons niet alleen op het behandelen van jou sportgerelateerde klachten, maar kunnen we ook een rol spelen bij voorlichting, begeleiding en advies. We zien onze sporters graag in de best mogelijke fysieke, psychische en sociale conditie. Binnen onze praktijk kennen we de vaardigheden, technieken en belasting die nodig zijn bij het beoefenen van jouw sport.

Voor wie?
Sport specifieke fysiotherapie is voor elke sporter die het maximale uit zijn of haar lichaam wil halen. Het maakt niet uit of je een topsporter bent of een recreatieve sporter, bij Passion For Health helpen we je niet alleen om je op je oude niveau terug te krijgen maar brengen we je graag verder.

Dry needling

Heeft u regelmatig last van pijnlijke of stijve spieren? Dan kan dry needling de oplossing voor uw klachten zijn. Dry needling is een effectieve behandelmethode waarbij de klacht in de spier wordt behandeld. Bij dry needling maken onze therapeuten gebruik van dunne naalden, waarmee spierknopen snel en effectief worden verholpen.

Fysiotherapie | Sportmassage

Sportmassage

Het kan voorkomen dat er teveel spanning op uw spieren zit. Dit kan komen door overbelasting van de spieren door overmatig trainen, stress of een verkeerde houding. Teveel spanning in het lichaam is erg vervelend en kan leiden tot pijn. Bij Passion For Health bieden we daarom sportmassages aan.
Tijdens een sportmassage wordt de doorbloeding van de spieren bevordert. Hierdoor worden afvalstoffen in de spieren sneller afgevoerd, en dit zorgt voor verlossing van spanning in de spieren. Na een sportmassage zal u merken dat de spanningspunten in u lichaam zijn opgelost en dit bevordert zowel de fysieke als de emotionele gesteldheid.

Overzicht behandeltraject

Overzicht behandel traject

Stap 1


Intakegesprek

Stap 2


Persoonlijk behandelplan

Stap 3


Rehab programma

Stap 4


Voor altijd lid van de Passion For Health community

Book your intake

Stuur ons een bericht of email en we bellen je zo snel mogelijk terug. Bellen kan natuurlijk ook! Wij zijn aangesloten bij elke zorgverzekeraar in Nederland.

Mail ons

Locations

PassionForHealth Haarlem

Parklaan 1A
2011 KP Haarlem

Gym PuntUit Spaarne

Paul Krugerkade 24
2021 BN Haarlem

Gym PuntUit Hoofddorp

Jadelaan 14
2132 XW Hoofddorp

Gym PuntUit Badhoevedorp

Lorentzplein 46
1171 BB Badhoevedorp

Our partners