Book your intake

Ben je klaar om aan je herstel te werken? Wil je meer informatie of heb je een vraag over onze diensten? Vul dan het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken. Of je kunt ons rechtstreeks bellen of e-mailen. We bellen je binnen 24 uur terug! 0642075325 info@passionforhealth.nl

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Wij zijn er om je te helpen

  Wij zijn er om je te helpen bij het herstellen van blessures, pijn en beperkingen in je bewegingsapparaat. Of je nu een sportblessure hebt opgelopen, last hebt van rugklachten of nekpijn, wij hebben de expertise en ervaring om je te helpen herstellen en weer fit te worden.

  We begrijpen dat het vinden van de juiste fysiotherapeut een belangrijke beslissing is. Daarom bieden we een persoonlijke en op maat gemaakte benadering van fysiotherapie, waarbij we rekening houden met jouw individuele behoeften en doelen.

  Of je nu een professionele atleet bent die zijn prestaties wil verbeteren of gewoon iemand die weer pijnvrij wil bewegen, wij hebben de kennis en expertise om je te helpen.

  We kijken ernaar uit om je te helpen bij het bereiken van jouw persoonlijke doelen!

  Mail ons

  Locations

  PassionForHealth Haarlem

  Parklaan 1A
  2011 KP Haarlem

  Gym PuntUit Spaarne

  Paul Krugerkade 24
  2021 BN Haarlem

  Gym PuntUit Hoofddorp

  Jadelaan 14
  2132 XW Hoofddorp

  Gym PuntUitBadhoevedorp

  Lorentzplein 46
  1171 BB Badhoevedorp